Kundeservice / Skopleie

Skopleie

Hvilke sko må ikke maskinvaskes?

Sko med lær, semsket skinn, lys-/blinkesko, air-modeller og sko med membran (vanntette) må ikke maskinvaskes.

Hvordan impregnerer man sine sko?

Impregnering av sko er enormt viktig for skoens holdbarhet. Se vår impregneringsguide her.

Hvordan kan jeg gjøre mine sko vannavstøtende?

Impregner skoene dine før bruk og regelmessig deretter for å gjøre skoene smuss- og vannavstøtende. Tørk skoene av med en fuktig klut etter bruk. Impregner kun skoene når de er helt tørre. Bruk evt. vår Skechers Water Proofer. Gjelder kun lær, semsket skinn, nubuck og tekstil/mesh sko.

Hvordan rengjør jeg blinkesko?

Sko med lys må IKKE maskinvaskes, da det kan ødelegge lyset. Vask isteden med en mild såpe, varmt vann, og en myk klut.

Hvordan rengjør jeg semsket skinn- og nubucksko?

Semsket skinn- og nubuck sko bør regelmessig impregneres. Bruk et semsket skinn/nubuck renseprodukt for å rengjøre skoene. Børst med en semsket skinnbørste. Denne typen sko må IKKE maskinvaskes.

Hvordan rengjør jeg lærsko?

Lærsko bør regelmessig impregneres. Bruk en myk lærrens for å rengjøre skoene. Påfør regelmessig skokrem/olje for å sørge for at læret forblir smidig og mykt. Denne typen sko må IKKE maskinvaskes.

Hvordan rengjør jeg tekstil/mesh sko?

De fleste tekstil/mesh sko kan vaskes i vaskemaskinen. Bruk et putevar eller en vaskepose og vask på maks. 30 grader. Sko med Memory Foam-såler skal lufttørkes i min. 10-12 timer.

Hvorfor skal mine sko lufttørre?

Det er viktig å la skoene dine lufttørke, da de ellers kan bli skadet. Bruk aldri tørketrommel eller varmeskap for å tørke skoene dine etter rengjøring eller bruk. Vær sikker på at skoene dine er helt tørre før du bruker dem igjen.