Kundeservice / Skechers Plus Medlem

Skechers Plus Medlem

Hvilke fordeler får jeg med Skechers Plus?

Som Skechers Plus-medlem får du gratis frakt, først beskjed om spennende nyheter, gratis returfrakt, 10% rabatt på bursdagen din, konkurranser hver måned, og masse god inspirasjon med vårt inspirerende nyhetsbrev.

Hvordan melder jeg meg på Skechers Plus?

For å opprette deg i Skechers Plus må du melde deg på her. Deretter får du en lenke hvor du kan registrere deg som en del av vår kundeklubb. Du er nå Skechers Plus Medlem.

Hvorfor har jeg ikke mottatt en velkomst-e-post?

Mottar du allerede vårt nyhetsbrev, vil du ikke motta en velkomst-e-post. Du trenger bare å opprette en konto her. Deretter er du Skechers Plus medlem og kan nyte de mange fordelene.
Mottar du fortsatt ikke en velkomst-e-post, bare kontakt kundeservice. Så sender vi velkomst-e-posten til deg.

Hvordan sletter jeg kontoen min?

Ønsker du ikke lenger å være Skechers Plus medlem kan du når som helst melde deg ut i bunnen av alle nyhetsbrev. Det er ingen bindingstid.
Når du har meldt deg ut av Skechers Plus lagrer vi informasjonen din i 6 måneder, hvoretter de slettes. Vi sender ikke innhold til deg når du først har meldt deg ut.

Hvordan endrer jeg innstillingene mine?

For å oppdatere din Skechers Plus konto trenger du bare å åpne ett av nyhetsbrevene vi har sendt deg. I bunnen står det: Oppdater profil. Ved å klikke på den lenken kan du oppdatere profilen din.