Skechers Plus Medlemsvilkår

Som medlem av Skechers Plus får du tidlig tilgang til salg, konkurranser hver måned, fri frakt ved kjøp for minimum 499 kr, i tillegg til en gave på bursdagen din. Ytterligere får du tilsendt mye inspirasjon og informasjon om våre flotte sko, butikker og annet via e-post.

Det er helt gratis å være medlem av Skechers Plus, og det stilles ingen krav om å kjøpe noe for å bli medlem.

Opprettelse av medlemskap

Det eneste du trenger å gjøre for å bli medlem er å registrere informasjon som navn, e-post og din foretrukne butikk. Utover dette kan du også velge å informere om adresse, kjønn samt fødselsdato. Disse opplysningene er ikke et krav, men hvis du velger å opplyse fødselsdagen din, vil du få en bursdagsgave.

Opprettelse av medlemskap er påvirket av at du aksepterer å motta e-poster fra oss som inneholder nyheter og andre gode tilbud.

Ved å registrere deg som medlem bekrefter du at du har fylt 18 år, og at du aksepterer de gjeldende medlemsvilkårene. Som medlem av Skechers Plus, behandler vi visse personopplysninger om deg. Ler mer i vår personvernerklæring.

Vi bruker dine opplysninger til å sende tilbud og inspirasjon til deg, gi deg overblikk over din kjøpshistorikk og dine kvitteringer, og til hele tiden å forbedre Skechers Plus, så alt passer til deg og dine behov.

Du er selv ansvarlig for å oppdatere dine kontaktopplysninger og skjule din påloggingsinformasjon.

Utmeldelse

Dersom du ikke lenger ønsker å være medlem av Skechers Plus, kan du til enhver tid melde deg ut nederst i halle nyhetsbrev. Det er ingen bindingsperiode.

Når du har meldt deg ut av Skechers Plus lagrer vi dine opplysninger i 6 måneder, hvoretter de slettes. Vi sender ikke innhold til deg når du først har meldt deg ut. Vi bruker opplysningene dine kun til å sikre at du ikke mottar en velkomstrabatt to ganger innenfor denne perioden.

Endringer i medlemsvilkår

Vi forbeholder oss retten til å endre i medlemsvilkår i vår personvernerklæring. Dette skjer f.eks. hvis vi forbedrer vilkårene eller hvis det skjer lovmessige endringer. Disse kan endres uten varsel, men i tilfeller av vesentlige endringer eller endringer som påvirker dine vilkår, vil du få beskjed via e-post.

Administrator

Skechers Plus eier og administreres av:

Sports Connection ApS
Kvaglundvej 89
6705 Esbjerg Ø

CVR: 18133881

Hvis du har spørsmål til medlemsvilkårene eller andre henvendelser vedrørende Skechers Plus, er vi alltid klar til å hjelpe på kundeservice: info@skechers.no eller 81 51 20 94