Hvem er vi?

  Skechers er et prisbelønnet og globalt merke som designer og utvikler livsstils- og ytelsesprodukter innenfor skotøy, klær og tilbehør til kvinner, menn og barn. SKECHERS er kjent for smart og innovativt kvalitetssko med høy komfort, som dekker ethvert behov - sko til enhver anledning!

  Produktene fra Skechers omsettes via et sterkt forhandlernettverk innenfor skobransjen, sportsbransjen og utvalgte nettbutikker, og også direkte til kundene via mer enn 5200 Skechers konseptbutikker og egne nettbutikker.

  Skechers' hovedkontor finner du i Manhattan Beach, California, og Skechers er et børsnotert selskap på New York Stock Exchange (NYSE) under symbolet SKX.

  Historien om Skechers

  SKECHERS ble grunnlagt i Manhattan Beach, California i 1992 av Robert & Michael Greenberg. I mer enn 30 år har SKECHERS bygget virksomheten på et fundament av fantastiske produkter, og SKECHERS er i dag markedsledende i den globale skobransjen.

  Kolleksjonen spenner bredt med flere tusen forskjellige modeller av livsstils-, mote- og fritidssko til menn, kvinner og barn. SKECHERS er også et etablert skomerke i ytelsessegmentet med funksjonelle golf-, løpe-, gå- og treningsko, samt en kleskolleksjon bestående av klær og tilbehør.

  Skechers har utviklet seg til et prisbelønnet livsstils- og ytelseskraftverk, kjent for stilig og komfortabelt fottøy som brukes av millioner av mennesker.

  Du finner SKECHERS i mer enn 180 land, og selskapet vokser fortsatt kraftig i flere markeder.

  Skechers i Norden

  Sports Connection er et datterselskap av det amerikanske skomerke Skechers, og vi håndterer salg og distribusjon av Skechers i de nordiske landene.
  Fra det nordiske hovedkontoret og distribusjonssenteret i Esbjerg, driver vi Skechers konseptbutikker over hele Norden og i Nord-Tyskland, og Skechers nettbutikker i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

  Våre produkter omsettes også via vårt sterke forhandlernetverk på mer enn 1.800 forhandlere innenfor skobransjen, sportsbransjen samt utvalgte nettbutikker. Du kan finne alle forhandlere av Skechers i vår forhandleroversikt.

  • 180+ land som selger Skechers

  • 5200+ Skechers konseptbutikker globalt

  • 8 milliarder dollar i global omsetning i 2023

  1 av 3