Hvem er vi?

  Skechers er et prisvinnende og globalt merke som designer og utvikler livsstil- og performance-produkter innen sko, klær og tilbehør til kvinner, menn og barn. Skechers er kjent for sin stil, innovasjon, kvalitet og den høye komforten.

  Produktene fra Skechers selges både gjennom våre forhandlere, foreksempel kles- og skobutikker, men også direkte til kundene via over 400 Skechers konseptbutikker og egne nettbutikker.

  Hovedkontoret ligger i Manhattan Beach, California, og Skechers handles på børsen i New York under symbolet SKX.

  Historien om Skechers

  Skechers ble etablert i 1992 i Manhattan Beach, California. I over 2 år har kolleksjonen vokst til flere tusen modeller og dekker i dag et bredt sortiment av sko til menn, kvinner og barn.

  Skechers har utviklet seg til å bli et prisvinnende livsstils- og performance-merke, kjent for stilfulle og komfortable sko som blir brukt av millioner av mennesker.

  Skechers i Norden

  Sports Connection ApS er et nordisk datterselskap med Skechers i Danmark, Sverige, Norge og Finland

  På det nordiske hovedkontoret i Esbjerg håndteres 51 Skechers konseptbutikker og outlets i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland, i tillegg til egne nettbutikker i de nordiske landene.

  Utover konseptbutikker og
  nettbutikker distribueres Skechers gjennom mer enn 1800 dyktige forhandlere innen sko- og sportsbransjen. Du kan finne alle forhandlere av Skechers i vår butikkoversikt.

  • 180+ land som selger Skechers

  • 4000+ Skechers konseptbutikker globalt

  • 40 mrd. kr i global omsetning i 2020

  1 av 3

  Nordiske Skechers-ambassadører

  Skechers promoteres av en rekke nordiske idrettsutøvere og -lag innen forskjellige idrettsgrener:

  Håndball: Skechers er hovedsponsor for kvinnelaget Team Esbjerg. Team Esbjerg vant det danske mesterskapet i 2016, 2019 og 2020. Kvinnelaget Storhamar Håndball er sponset i Norge.

  Fotball: Herrelaget Esbjerg fB.

  Ishockey: Esbjerg Energy (Danmark), Djurgården Hockey (Sverige) og HIFK Hockey (Finland).

  Golf: Camilla Lennarth (Sverige) og Emily Kristine Pedersen (Danmark) spiller i golfsko fra Skechers.

  Utover de faste sponsoratene støtter vi også utvalgte veldedige formål og arrangementer.

  • Kjent Over Hele Verden

   Sko fra Skechers er i dag velkjente over hele verden, både som mote- og fritidssko, men også som et performance-merke med høyt funksjonelle sko til golf, løping, gåturer og alle former for trening.

  • For Enhver Smak

   Skechers utvikler og produserer en bred kolleksjon av teknologisk
   avansert fottøy. Med de mange forskjellige teknologiene Skechers bruker, finnes det noe for enhver smak, og kundenes forskjellige behov blir dekket.

  • Komfort På Topp

   Skechers har et utrolig stort utvalg av sko i fantastisk kvalitet, og
   kombinerer høy komfort og en fantastisk passform med et moteriktig design. Skechers går aldri på kompromiss med hverken komfort, støtte eller design.

  1 av 3