Kundeservice / Min bestilling

Min bestilling

Hvor kan jeg se status på min bestilling?

Du mottar en e-post så snart bestillingen din er behandlet, her kan du se bestillingsstatus. Du får også en ny e-post så snart bestillingen din er sendt.

Når mottar jeg pakken min?

Forventet utsendelse innen 4-5 virkedager.

Kan jeg bytte et produkt?

Varer kjøpt på skechers.no kan ikke byttes online. Hvis du ønsker en annen størrelse eller modell, returnerer du produktet og bestiller den ønskede varen i en ny bestilling. På denne måten kan du være sikker på at varen er på lager, og at du mottar den nye varen uten ekstra ventetid.

Hva kan jeg gjøre hvis jeg er bekymret for at jeg har kjøpt en falsk vare eller fra en falsk nettside?

Kontakt kundeservice. Vi kan dessverre ikke gjøre så mye hvis du allerede har kjøpt varen, men vil selvfølgelig veldig gjerne høre hvor du har kjøpt varen fra, så vi kan advare andre.

Hvordan returnerer jeg bestillingen min?

Er du Skechers Plus-medlem, får du gratis returfrakt. Det koster kr. 79,- når du bruker den vedlagte returetiketten (Ikke medlem). Det er også mulig å returnere i alle Skechers Konseptbutikker og Skechers Outlets. Les mer om vår retur her.

Hvor lang tid tar det før jeg mottar min refusjon?

Når vi mottar pakken din, refunderer vi pengene dine og trekker kun kr. 79,- for returfrakten (Ikke medlem). Fra vi mottar og behandler returen din kan det ta opptil 5 dager.
Du vil motta en e-post når vi har behandlet returpakken din, og det vil deretter ta 1-2 bankdager før pengene er på kontoen din. Har du betalt med gavekort, vil pengene bli returnert på det samme gavekortet, som deretter kan gjenbrukes.