Sunne og støtdempende sandaler

Sunne og støtdempende sandaler
  • Innholdsfortegnelse

Det varme været bringer frem behovet for et par (eller to!) sandaler, og vi gleder oss alle til å finne et par nye sandaler til den varme sesongen.

Det er på tide å legge vinterskoene på hylla og hoppe ned i luftige, smarte og sommerlige sandaler. Alle Skechers sko er kjent for å gi ekstra komfort til føttene dine, og det samme gjelder for våre sandaler for kvinner, menn og barn.

Sandaler er en allsidig sko som er ideell for vår- og sommersesongen. Sandalene er ikke bare komfortable, men også stilige og kommer i flere ulike designs, størrelser og farger. Men med så mange ulike alternativer kan det være vanskelig å vite hvilke sandaler som er best for deg. Derfor har vi laget denne sandalguiden for å hjelpe deg med å finne sandalene som passer best til dine behov.

 

Komfortable sandaler

Støtdempende sandaler er en type sko som er spesielt designet for å redusere støt og vibrasjoner når du går. Skoen er derfor ideell for deg som ønsker å minske risikoen for fot og leddrelaterte skader i tillegg til å forbedre komforten når du går.

Våre Max Cushioning-sandaler er laget med støtdempende materialer som effektivt reduserer støt ved å absorbere støtene og spre de jevnt over foten. På denne måten resulterer det i en mykere fotpute og reduserer belastningen på knær, ankler og rygg. Sandalenes Ultra GO mellomsåle er det som gjør den gode Max Cushioning-sandalen fantastisk støttende og støtdempende. Max Cushioning-modellene er spesielt fantastiske for deg som går mye på jobb, for eksempel i helsevesenet.

Med Max Cushioning sandaler får du god støtte og stabilitet som kan forebygge skader og opprettholde en sunn fotstilling. Våre sunne og støtdempende sandaler er også designet med tanke på estetikk, slik at du får et flott utvalg av ulike stiler og farger for enhver smak og garderobe.

Hvilke sandaler er best?

Vurder formålet og behovene dine når du skal finne dine nye sandaler. Så, hvor skal du bruke sandalene og hva skal du bruke de til? Skal du bruke de på en tur i parken, på en lang gåtur eller en tur til stranden? Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvilken type sandal du trenger.

Er det godt å gå i sandaler?

Hvis du ser etter sandaler som passer til lange gåturer er vår GO WALK-kolleksjon for menn og kvinner helt perfekt. Her får du sandaler som er designet med fokus på å være fantastiske å gå i. Med GO WALK modellene får du sandaler som reduserer belastningen på knær, hofter og rygg når du går.

GO WALK sandalene er ofte kombinert med Arch Fit teknologien, som sikrer deg maksimal komfort og ekstra støtte til fotbuen. Det er en fantastisk kombinasjon av Skechers-teknologier som garanterer deg en komfortabel og støttende sandal.

 

Hvilken sko er god for hælsporer?

Sliter du med hælsporer er det viktig å velge sandaler som gir god støtte og støtdemping for føttene. Spesielt viktig er det å få en støttende såle som støtter buen og hindrer utglidning, samtidig som sålen absorberer støt i hælen. Våre Arch Fit-sandaler er derfor et godt valg for deg som håper å lindre smertene ved hælsporer.

Alle føtter er forskjellige, og vi kan dessverre ikke kurere hælsporer – heller ikke med Arch Fit. I stedet gir vi gode råd for å lindre hælsporene dine. Lider du av hælsporer er der veldig viktig med god passform med god plass til tærne og støtte til hælen. I tillegg er sandaler med justerbare stropper en god idé, da du kan justere passformen etter behov.

Med Arch Fit-sandalene får du en myk polstring som kan absorbere støt og redusere smerte. I tillegg får du maksimal komfort og ekstra støtte under buen med Arch Fit, som fordeler kroppens vekt over hele foten og dermed reduserer belastning og støt i hæl, hofte og rygg.

Sandaler med kilehæl

Mangler du en trendy sandal som matcher sommerkjolen? Her hos Skechers har vi stilige og moderne sandaler med kilehæl til damer. Kilesandalene er en type sandal som har høyere hæl enn vanlig flate sandaler. De er ofte designet med en kileformet hæl som gir ekstra høyde, men som likevel gir en komfortabel oppreist stilling i skoen.

Sandaler med kilehæl er populært og en del av sommerens motetrender. Dette skyldes hovedsakelig de støtdempende egenskapene til kilehælen. Formen bidrar til å fordele vekten på foten og redusere trykket på hælen.
Skechers kilesandaler er tilgjengelige i både Atch Fit- og BOBS-kolleksjonene i en rekke ulike høyder, farger og stiler, slik at du trygt kan velge det paret som passer best til din stil.

 

Sporty flip flops til stranden

Flip flops eller slippers er en enkel sandal som de fleste kjenner til og elsker. De er raske å ta på seg, og passer perfekt til de varme sommerdagene hvor det er behov for god luft og frihet til de varme føttene. Skechers’ flip flops består av myke materialer i et enkelt design, med god komfort for de korte turene til stranden eller i hagen.

Flip flops og slippers er ofte et populært valg til sommermånedene eller til bruk ved bassenget eller til stranden, da de er enkle å ta av og på, og lette å ha på seg. Våre flip flops for menn er sporty og smarte, og perfekte når du skal nyte de varme dagene enten på ferie og på stranden, eller hjemme i hagen.

Du kan også få et stort utvalg av flip flops og slippers til damer som kommer i ulike design og farger – helt perfekte for en hyggelig tur på stranden eller til et avslappet hverdagsantrekk.

Den praktiske borrelåssandalen

Her hos Skechers elsker vi praktiske sandaler med god komfort. Heldigvis er det stadig flere som er klar over at føttene våre fortjener det aller beste – de holder oss tross alt gående.

Når det kommer til sommersandaler som du kan bruke hele dagen, er det ikke alle sko som passer. Men takket være sandalene våre med borrelås kan vi garantere deg komfortabelt og praktisk fottøy til sommeren som er gå-vennlige. Det som er bra med borrelås og justerbare stropper hos sandaler er at du enkelt kan løsne og stramme sandalene dine slik at du får den passformen du trenger.

Det er også utrolig praktisk med borrelåslukking, da du kan løsne stroppene på sandalene slik at føttene får god plass hvis du har hovne føtter. Det aller beste er at du ikke trenger å på kompromiss med stilen – vi har et hav av forskjellige farger og designs. Bruk borrelåssandaler med selvtillit for lange utflukter i sommer.

Komfortable barnesandaler

Her hos Skechers har vi et stort utvalg av morsomme, festlige og smarte sandaler til barn. Våre sandaler til barn finnes med justerbare stropper, borrelås og spenner slik at sandalen kan justeres og gi bedre støtte. I tillegg er sandaler med borrelås en stor fordel da sandalene raskt kan tas av og på.

Passformen til barnesandalene er utrolig viktig da sandalene skal sitte tett inntil foten uten å være stram, slik at barna får plass til å bevege tær og føtter. Se det store utvalget av fleksible, komfortable og støttende sandaler for både store og små barn.

 

Hvor mye plass skal det være i sandaler?

Det er viktig at det er nok plass i sandaler for å unngå at føttene dine blir overbelastet eller å føle seg innestengt. I tillegg bør du også ha plass til at føttene dine kan bevege seg og puste i sandalen, slik at du unngår hovne eller såre føtter. Det viktigste er at de nye sandalene dine sitter godt på foten uten å være stramme eller for løse. Derfor er det viktig å bruke et størrelseskart, prøve sandalene og finne sandaler som passer til foten din.

Hvilke sandaler skal man velge til brede føtter?

Har du en bred fot er det viktig å velge et par sandaler som passer passformen din. Her har vi vår Relaxed Fit-passform i sandaler for kvinner og menn.

Her får du samme størrelse som Classic Fit rundt hælen, slik at den holdes på plass, men en bredere konstruksjon både i høyde og bredde, som gir mer plass ved tær og forfot. På den måten kan du nyte de varme dagene i fine sandaler uten at noe strammer eller irriterer i løpet av dagen.

Frisk opp sandalene dine

Husk også å impregnere og vaske sandalene dine slik at de ikke slites fort ut. Se vår impregneringsguide slik at du vet hvilket pleiemiddel som bør brukes på ulike materialer. Husk også at selv om tærne er godt ventilert i sandaler, kan føttene fortsatt svette og skape lukt i sandalene. Bruk derfor sprayen vår for å fjerne lukt i sandalene dine, og få friske og duftende sandaler igjen.

Vi håper at du finner noen behagelige, støttende og smarte sandaler til de varme sommerdagene, festlige sommerarrangementene eller de varme reisemålene.