Skechers Work: Arbeidssko med komfort og sikkerhet

Skechers Work: Arbeidssko med komfort og sikkerhet
  • Innholdsfortegnelse

Skechers tilbyr et bredt utvalg av sikkerhets- og arbeidssko til forskjellige yrker. Uansett om jobben din er fysisk krevende eller mer stillesittende vil du finne arbeidssko som passer dine behov.

Du kan velge arbeidssko med forskjellige teknologier og funksjoner, blant annet Memory Foam og Arch Fit som sikrer en behagelig og støttende opplevelse hele dagen.

Du kan også få arbeidssko i Max Cushioning kolleksjonen – Den absolutt mest støtabsorberende modellen som sikrer støtte hvis du går og står hele dagen. Denne modellen er spesielt god til deg som jobber som servitør eller sykepleier.

Vår Work kolleksjon er laget av høy kvalitet og holdbare materialer som kan motstå belastning på arbeidsplassen. Dessuten får du mange ulike arbeidssko i denne kolleksjonen som er pustende, behagelig og garanterer maksimal komfort til føttene dine i løpet av en arbeidsdag.

 


Hvilke arbeidssko er best?

Når det kommer til å velge de beste arbeidsskoene er Skechers Work kolleksjonen et fantastisk valg. Uansett hvilket yrke du har, og hvor krevende arbeidsdagen er kan Skechers arbeidssko gi deg den komforten du trenger.

En av de mest fantastiske funksjonene ved Skechers sine arbeidssko er den støtabsorberende mellomsålen som er utrolig viktig hvis du bruker mye tid på å gå eller stå i løpet av arbeidsdagen. En støtabsorberende mellomsåle skåner føttene og minsker belastningen på knær, hofter og rygg. Dette er utrolig viktig hvis du jobber på harde overflater, der kroppen kan bli utsatt for stor belastning.

Hva er reglene for sikkerhetssko?

Når det kommer til sikkerhetssko, er det forskjellige standarder som skal oppfylles avhengig av yrket ditt. Du kan finne flere opplysninger om de spesifikke funksjonene for hver Work modell. Dessuten er det verdt å merke seg at alle Skechers arbeidssko er CE-godkjent av EU.


Det er følgende sikkerhetsbetegnelser for sikkerhetssko:
CE-sertifisering: Alle Skechers arbeidssko er CA-godkjent av EU.
EN ISO 20345: Den europeiske standard for sikkerhetsfottøy med tåvern.

Er sikkerhetssko sklisikre?

Beskytt føttene dine med Skechers sine sklisikre arbeidssko og ikke gå på kompromiss med komforten i løpet av arbeidsdagen. Skechers sine sklisikre arbeidssko øker sjansen for å stå fast på glatte overflater. De sklisikre arbeidsskoene oppfyller alle basiskrav for arbeidssko, samtidig som de gir utrolig god komfort til føttene dine. Innersålen er myk og avlaster ømme føtter. Dessuten er yttersålen SRA og SRB godkjent.

Du kan kjenne igjen sklisikre sko på følgende godkjenninger for yttersålens sklisikre egenskaper:

SRA: Yttersålen er sklitestet på keramiske fliser med såpebelastning.
SRB: Yttersålen er sklitestet på stålplate med glycering
SRC: Yttersålen er sklitestet etter SRA og SRB. Yttersålen er godkjent etter høyest oppnåelige godkjennelser.

Er sikkerhetssko sklisikre?

Hvilke sklisikre sko passer til meg?

Det er viktig å velge sko som passer ditt behov og de krav som er på din arbeidsplass. Når det kommer til sklisikre sikkerhetssko kan du utforske i vårt store utvalg.

Hvis du jobber på glatte overflater eller i områder med risiko for å skli eller falle, skal du velge sko med sklihemmende såler. Sjekk etter mønstre og materialer som kan forbedre grepet og redusere risikoen for uhell.

Sklihemmende Arch Fit

Med våre sklihemmende Arch Fit får du ekstra støtte og stabilitet i løpet av arbeidsdagen. Du skal velge Arch Fit arbeidssko, hvis du har bruk for ekstra støtte under fotbuen og forfoten. Den fantastiske Arch Fit innersålen reduserer belastning i støt i hæl, hofte og rygg. Arch Fit former seg etter foten slik at innersålen gir en unik passform av støtte.

 

Sklihemmende Max Cushioning

I de sklihemmende Max Cushioning arbeidsskoene er du sikret en arbeidssko med utrolig komfort. Max Cushioning arbeidsskoen er for deg som går mye på harde overflater i løpet av en arbeidsdag og ønsker å skåne føttene dine. Arbeidsskoen er ekstra støtdempende og ha ren fasthet som gir støtte og stabilitet. Innersålen er av pustende Goga mat som er støtdempende. En arbeidssko som vil sikre deg komfort og støtte hele dagen.

 


Sklihemmende Relaxed Fit

Sørg for at de arbeidsskoene som du velger passer ordentlig til føttene dine og gir tilstrekkelig støtte og komfort, spesielt hvis du skal ha de på i lengre perioder.
Hvis du har brede føtter kan det være en utfordring å finne passende og behagelig sko til arbeid, men med våre sklihemmende Relaxed Fit får du sko med ekstra plass til tærne som kan hjelpe med å øke komforten. Work skoene med Relaxed Fit er nemlig ekstra romslige rundt forfoten. Skoene er tettere rundt hælen og sikrer dermed fortsatt at du får god støtte og stabilitet rundt foten.

 

Hvordan velger jeg riktige arbeidssko?

ESD - Antistatiske vernesko

I vår Work kolleksjon finner du arbeidssko som er antistatiske og forhindrer statisk elektrisk oppladning etter de høyeste kravene. Innvendig er skoene polstret med mykt og pustende tekstilfôr. Innersålen er kjennetegnet med samme komfort, som du kjenner fra Skechers.

Disse skoene er designet til å beskytte mot elektrisk støt og egner seg til elektrikere, teknikere og til de som jobber i nærheten av elektriske installasjoner.

Hvordan velger jeg riktige arbeidssko?

Arbeidssko med tåvern

Vurder om trenger tåvern i sikkerhetsskoene dine. Tåvern kan være laget av stål, kompositt eller aluminium og beskytter tærne dine mot fallende gjenstander eller støt.

I Skechers arbeidssko med vern går du ikke på kompromiss med komforten i sikkerhetsskoene. Skechers arbeidssko er med tåvern av kompositt. Innvendig er skoene polstrede med mykt tekstilfôr og innersålen er av myk og formende Memory Foam som lindrer kroppens press på føttene og avlaster ømme føtter. Dessuten er yttersålen SRA godkjent.

Disse skoene med tåvern er velegnet til arbeidsmiljøer hvor det er risiko for at tunge gjenstander kan falle eller forårsake støt og trykk mot tærne. De er en god match til deg som jobber innenfor konstruksjon, lagerarbeid, transport og bryggeri.

Tåvern og ESD

I Skechers arbeidssko med vern og antistatiske egenskaper, trenger du ikke gå på kompromiss med komforten i sikkerhetsskoene dine. I denne arbeidsskoen får du en sikkerhetssko som er antistatisk og forhindrer statisk elektrisk opplading etter de aller høyeste kravene, med sømvern og og tåvern av kompositt. Overdelen er av mesh tekstil slik at foten har mulighet til å puste. Innersålen er av behagelig Memory Foam som former seg unikt etter fotens form og avlaster ømme føtter. Dessuten er mellomsålen fleksibel og støtabsorberende.

Hvilke arbeidssko passer best til meg?

Når det kommer til å velge de beste arbeidsskoene, er det flere faktorer å tenke over. Det avhenger av yrket ditt, arbeidsoppgaver og individuelle behov. Hos Skechers tilbyr vi et bredt utvalgt av arbeidssko som imøtekommer forskjellige krav og sikkerhetsstandarder. Det er utrolig viktig å velge sikkerhetssko som passer til ditt arbeidsmiljø og oppfyller de nødvendige kravene.

Hva er forskjellen på S1 og S3 sikkerhetssko?

En viktig faktor å tenke over når man velger arbeidssko er sikkerhetsbetegnelsene. De vanligste sikkerhetsklassene for sikkerhetssko er SB, SBP, S1, S1P, S2, S3, S4 og S5.

Disse klassene angir forskjellige beskyttelsesnivåer og egenskaper som er relevante for spesifikke arbeidsmiljøer. For eksempel inkluderer S1 sikkerhetssko tåvern og antistatiske egenskaper, mens S3 sikkerhetssko også er vannavvisende eller vanntette. Se vårt utvalg av vannavvisende eller vanntette arbeidssko.

Hva er forskjellen på S1 og S3 sikkerhetssko?


Komfort og sikkerhet i topp

Når du velger sikkerhetssko bør du også ta hensyn til komfort og støtte. Skechers arbeidssko er designet med fokus på både sikkerhet og komfort. De har myke innersåler, som avlaster ømme føtter og mange av våre modeller inkluderer avanserte teknologier som Memory Foam og Arch Fit for ekstra støtte og polstring.

Hvilke sikkerhetssko er best?

Våre Skechers arbeidssko er laget av kvalitetsmaterialer og er designet til å være holdbare og langvarige. For å sikre optimal holdbarhet anbefaler vi å pleie arbeidsskoene ved å bruke impregnering og regelmessig rengjøring.

Ved å velge de riktige sikkerhetsskoene som passer til dine behov og arbeidsmiljø kan du sikre både sikkerhet, komfort og langvarig bruk. Skechers Work kolleksjonen har et bredt utvalg av arbeidssko til både menn og kvinner som gir deg den nødvendige beskyttelsen og komfort til å klare selv de mest krevende arbeidsdagene.

Mangler du ikke sklisikre sko eller sikkerhetssko kan du også se vår guide til gode gåsko når du går eller står mye på jobb eller se det store utvalget her.