Velg de beste gåskoene til deg

Velg de beste gåskoene til deg
  • Innholdsfortegnelse

Tiden er inne og du trenger et par nye sko til gåturen din. Men hvilke sko bør du velge? Det er utrolig vanskelig å finne den perfekte skoen – men vi ønsker å gjøre alt for å hjelpe deg på riktig vei og finne skoene som dekker akkurat dine behov.

Hvilke sko skal jeg velge til gåturen min?

Hos Skechers finnes mange forskjellige sko og de kan brukes til nesten hver anledning – du er garantert høy komfort og et smart design uansett hvilken modell du velger. Det er likevel viktig å være klar over at ikke alle sko passer til føttene dine eller dine behov. Derfor forsøker vi å vise deg modellene som akkurat DU trenger.

 

Den beste skoen for lange turer

Til de lange turene er det viktig at du får en pustende og støtdempende gåsko, da føttene fort kan bli overbelastet på den lange turen. Du må huske at føttene dine alltid fortjener den beste pleien – på den måten unngår du problemer med føtter, rygg, knær og hofter.

Damer

GO WALK 6

GO WALK 6 er en smart og moderne gåsko for kvinner, og har mange Skechers teknologier som gir deg en ultimat støtte og støtdemping på de lengre turene. Er du på jakt etter en lettvektssko som er enkel å hoppe i er denne slip-on perfekt. Samtidig får du en pustende sko som sikrer føttene et godt inneklima på dine lange gåturer. Skoen har dessuten et klassisk design som finnes i ulike farger – det er derfor noe for enhver smak.

Max Cushioning Elite – Waterproof

Med Max Cushioning får du en sko som garanterer deg høy stabilitet og komfort på dine lange turer. Med høy støtdemping og fasthet får føttene dine den velvære de fortjener. Denne skoen er praktisk og vanntett slik at du trygt kan bevege deg ut i all slags vær. Denne skoen er en sikker vinner for deg som er aktiv og elsker å gå på lange turer om det regner eller ikke. 

Herre

GO WALK Arch Fit Workout Walker – Outpace 

Her får du en fantastisk gåsko som gir deg maksimal komfort og høy støtdemping på turene dine. Skoen sikrer deg en lett, pustende og støttende følelse. Med GO WALK reduseres støt i både knær, hofter og rygg – det er en perfekt gåsko for deg som ofte går lange turer og ønsker en behagelig og støttende følelse.

Max Protect Fast Track – Waterproof 

Hvis du elsker lange turer på alle slags veier og terreng, er dette den perfekte utendørsskoen for deg. Skoen har mange av de fantastiske teknologiene til Skechers som sikrer at du får stabilitet, støtte og et par praktiske sko. Du kan trygt ta på deg skoen hvis du skal ut på en rask gåtur – her har du en vanntett sko og en slitesterk yttersåle med fast grep. En perfekt sko for deg som er ute i all slags vær.

For en spasertur

Det er utrolig viktig å bruke skoene til de rette anledningene og derfor er det alltid greit å ha et par sko til de kortere turene. Selv om du skal bruke disse skoene på de kortere turene, er det likevel viktig at du velger et par komfortable, stabile og støttende sko. Føttene dine vil takke deg.

Damer

Skech-Air Element 2.0

Når du leter etter et par sko for de kortere turene er denne skoen perfekt. Det er god støtte i mellomsålen, og skoen har en myk innleggssåle som gir deg en behagelig følelse ved hvert steg du tar. Skoen kommer i 2 forskjellige farger – hvit med fine fargerike detaljer eller en rosa og gul neonfarge som definitivt lyser opp turen.

Arch Fit - Big Appeal

Her får du en utrolig støttende sko som er perfekt for en tur ned i byen, en tur rundt sjøen eller rett og slett en gåtur med hunden. Med Arch Fit teknologien er denne skoen designet for å gi en spesiell støtte under fotbuen. Du får derfor både høy støtdemping, god støtte og stabilitet på turene dine. Skoen finnes i mange forskjellige farger, og passer derfor garantert til garderoben din.

Har du bred fot finnes denne modellen også i Wide Fit, som er perfekt for deg med litt bredere føtter. Det er utrolig viktig å finne en sko som passer deg – sko skal verken være trange eller plagsomme, men i stedet være behagelige og komfortable med god plass. Se våre passformer og finn den som passer dine føtter.

Herre

GO WALK Flex – Ultra

Er du ute etter en sko som er bade smart, praktisk og behagelig på de litt kortere turene, så har du funnet den rette her. Skoen er laget av et pustende materiale med slip-on design som gjør det enkelt og praktisk å hoppe i og raskt komme seg ut på tur. Med mange gode Skechers teknologier er du garantert sublim støtte og komfort på turen.

Arch Fit - Banlin

Her får du en smart sko med sublim komfort, høy støtdemping og individuell passform.  Med denne slip-on skoen får du en behagelig og støttende sko når du skal ut på små gåturer. Arch Fit – Banlin er designet med ekstra buestøtte og er perfekt for de av dere som leter etter den ekstra støtten. Her får du en sko som har en helt unik komfort og er lett å ta av og på.

Hvis du har en bred fot og trenger et par nye sko til turene, er denne modellen også tilgjengelig i Wide Fit. Her får du god plass til føttene slik at ingenting strammer eller irriterer deg på turen – det er ekstremt viktig å velge riktig passform slik at du får den komforten du fortjener.

For deg som går mye på jobb

Når du både går og står mye på jobb, er skoene essensielle. Føttene dine utsettes for mye stress og derfor er det viktig at du tenker på føttene og deres velvære.

Se også Skechers Work hvis du er ute etter andre arbeids- eller vernesko som er CE-godkjent og hvor du ikke trenger å gå på akkord med komforten i løpet av arbeidsdagen.

 

Damer

GO WALK Massage Fit

Her får du et par flotte, moderne og ikke minst støttende sko som passer perfekt for deg som går mye på jobb. Disse skoene passer garantert til de fleste antrekk, men sørger samtidig for at føttene dine får den pleien de trenger. Med massage fit er designet skapt for å gi føttene en skånsom massasje i hvert trinn.

Max Cushioning Elite SR

For deg som går mye på jobb, og gjerne vil ha litt mer støtte og fleksibilitet. Skoen her er støtdempende slik at støtene som oppstår hver gang du tar et skritt reduseres. Max Cushioning Elite SR sklisikker og CE-godkjent.

Dette er det riktige valget hvis du trenger litt ekstra støtte, og har behov for å ta godt vare på knær, rygg og hofter. Beveger du deg mye på jobb, som for eksempel sykepleier, butikkmedarbeider eller servitør er disse et sikkert valg.

Herre

GO WALK Massage Fit

Her får du en sko med Massage Fit – en Skechers-teknologi som er designet for å gi føttene dine en skånsom massasje ved hvert steg du tar. Disse skoene er perfekte for de som ønsker et stilig design, sublim komfort og høy støtdemping gjennom dagen. Er du ofte på farten på jobb, som eksempelvis butikkmedarbeider, lagerassistent eller noe helt annet? Da er disse en sikker vinner når du er på jobb.

Arch Fit SR Axtell

Om du trenger ekstra støtte og går mye på jobb, er denne skoen definitivt den beste matchen. Arch Fit SR Axtell er CE-godkjent, og er derfor et trygt valg for deg som trenger stabilitet og sikkerhet på jobben. Her får du ekstra fotstøtte, reduksjon av støt i rygg, knær og hofter, støtdemping, sklisikker yttersåle og god stabilitet - hva mer kan du ønske deg?

Hvordan skal en sko passe?

Når du har valgt eller er i gang med å velge dine nye gåsko er det viktigste at du finner noen sko der både størrelse og passform passer føttene dine.

Dine gåsko må ikke være stramme eller plage deg, da dette fort kan gi smerter og problemer. Se vår størrelsesguide og ulike passformer slik at du er sikker på ditt valg.

Uten god plass og bevegelse får du ikke et par gode gåsko, så husk å tenke på både størrelse og passform når du skal velge dine nye gåsko.