Max Cushioning – de mest støtdempende skoene våre

Max Cushioning – de mest støtdempende skoene våre
  • Innholdsfortegnelse

Hvis du kjenner til Skerchers’ sortiment så har du også hørt om Max Cushioning. Men hva er selve forskjellen på de ulike modellene og hvilke passer til deg og dine behov? Les mer her og finn det perfekte Max Cushioning par for deg.

Med et par Max Cushioning sko får du en optimal støtsabsorbering og pustende innersåle, i tillegg til en fleksibel og slitesterk yttersåle - det vil si høy komfort hele dagen.

Oppdag det store utvalget vårt for kvinner, menn og barn.

Max Cushioning har blitt en stor favoritt blant danskene, og det er det ingenting å si på! Vi ønsker nemlig god komfort til føttene, ryggen og knærne våre. Og det er nettopp dette vi får fra de behagelige modellene med Max Cushioning. I tillegg så er det lagt til mange nye og flotte modeller i kolleksjonen, som alle er utviklet med fantastiske teknologier fra Skechers.

Hva er støtsabsorberende sko?

Max Cushioning er et par lette og komfortable løpesko, som er utviklet for alle distanser – i tillegg er de helt fantastiske til gåturer. Det er det perfekte par sko for deg, uansett om du løper korte avstander, maraton eller om du bedre liker lange gåturer.

Innersålen Air-Cooled Goga Mat gjør slik at skoene enkelt puster og gir en høy støtdemping. Hvis du sammenlikner de med andre tradisjonelle løpesko så får du 30% mer støtdemping i et par sko med Max Cushioning. Innersålen har deretter et lag med Ortholite-skum, noe som sikrer fjæring, pusteevne og et sunnere inneklima i skoene.

Med modellen Max Cushioning får du en Ultra Go-mellomsåle, som sikrer at du får den mest optimale fjæringen på gå- eller løpeturen din. Det er altså den som sørger for at du får den beste støtabsorberingen. Til slutt består skoene av en fleksibel yttersåle i lettvekt, med ekstra slitesterk gummi for et bedre veigrep og trekkraft.

Overdelen på skoene består av et støttende lettvekts-materiale, noe som
gir god komfort og pusteevne. I tillegg kan skoene, hvis ikke overdelen er laget av lær, vaskes i vaskemaskin ved lav temperatur – et par gode og praktiske sko.

 

Hvilke par sko skal jeg velge?

Max Cushioning er tilgjengelig med tre ulike yttersåler. "Premier" er den mest fleksible. "Elite" gir økt støtte og stabilitet. Den siste, "Delta" er mer fast og har en litt bredere passform enn de to andre modellene.

Max Cushioning Premier

Max Cushioning Premier er den mest fleksible av modellene våre med Max Cushioning, noe som er med på å forbedre løpingen din. Sålen inneholder også en Natural Rocker-teknologi, noe som skaper en jevn, rullende overgang og dermed gir både raskere og mer effektive skritt.

Max Cushioning Elite

Max Cushioning Elite tilbyr en bedre støtte og stabilitet for gange og løping. Sålen inneholder også, som i Premier-modellen, Natural Rocker-teknologi, som skaper en jevn, rullende overgang og dermed gir både raskere og mer effektive skritt.

Max Cushioning Delta

Max Cushioning Delta er den Max Cushioning modellen som gir mest fasthet og stabilitet. Stabiliteten økes på grunn av syntetiske forsterkninger som finnes både på tærne, sidene og ved hælkappene, mens fastheten økes på grunn av friksjonsmotstanden til Goodyear-yttersålen på forskjellige overflater. I tillegg vil du oppleve at denne modellen har en bredere passform.

Har du problemer med hælsporer eller andre fotproblemer?

Da er Max Cushioning en perfekt match! Vi kan selvfølgelig ikke gi råd om helseplager og den enkeltes problem, men vi hører ofte fra kundene våre at økt støtdemping, støtte og fordeling av belastningen under foten kan redusere smerter og symptomer på hælsporer og andre fotproblemer. På samme måte kan de flotte og komfortable modellene med Max Cushioning gi velvære – noe som føttene våre fortjener.

Hvorfor er støtabsorbering viktig?

Kroppen din har ikke godt av alle støtene som forplanter seg opp gjennom kroppen når hælene lander hardt på overflaten. Derfor er det utrolig viktig å ha en såle som er god og støtdempende. Nettopp derfor har Skechers designet Max Cushioning, som oppfyller akkurat dette problemet.

Max Cushioning har blitt utrolig populært og, derfor kommer det ofte nyheter der Max Cushioning kombineres med andre behagelige kolleksjoner eller teknologier fra Skechers. Se blant annet gjennom det fantastiske utvalget vårt av Max Cushioning og Arch Fit, som begge har ekstra fokus på buestøtte.

 

 

Støtabsorbering til enhver anledning

Hos Skechers mener vi at du skal ha god komfort uansett vær og årstid. Derfor har vi et bredt utvalg av sandaler, som også er designet i den flotte og støtdempende modellen, Max Cushioning.

Vi har også Max Cushioning Waterproof, som er vårt vanntette design. De passer for deg som er aktiv og elsker å gå ut på lange turer eller løpeturer, enten i regn eller sol.

Er du glad i å gå turer så kan du også velge Max Cushioning Trail. Dette er våre slitesterke, smarte og støtdempende tursko og -støvler for deg som elsker å oppleve naturen.

Støtabsorberende arbeidssko

Hvis du går mye i løpet av arbeidsdagen din og ser etter sklisikre og komfortable sko til jobben, så kan det være lurt å bruke et par Max Cushioning arbeidssko. Dette er det riktige valget hvis du trenger litt ekstra støtte og å ta godt vare på knær, rygg og hofter. Hvis du beveger deg mye under arbeidsdagen din, f.eks. som sykepleier, butikkmedarbeider eller servitør, er disse skoene et trygt valg. Da er du garantert suveren komfort hele dagen lang. I tillegg er arbeidsskoene våre med Max Cushioning CE-godkjent av EU.

 

Gode sko til barn

Max Cushioning er de absolutt mest støtdempende skoene fra kolleksjonen til Skechers, og derfor kan du også finne et par behagelige Max Cushioning sko til barna dine. Her får du fargerike og flotte design, som er perfekte for aktive barn som fortjener optimal støtte, komfort og støtdemping.

 

Finn de beste skoene til deg

Hvis Max Cushioning høres ut som et par sko som passer deg og dine behov, så kan du enkelt utforske det store utvalget vårt for menn, kvinner og barn.

Når du har funnet de perfekte skoene, så kan du bruke størrelsesguiden vår til å finne riktig størrelse slik at du kan oppnå maksimal komfort.

Hvis du trenger enda mer inspirasjon så kan du se gjennom guiden vår for å finne de beste skoene for deg. Her kan du lese om de andre populære kolleksjonene våre, som Uno, Arch Fit og GO WALK.