Den Perfekte Skomatch

Den Perfekte Skomatch
  • Innholdsfortegnelse

Når du leter etter et nytt par sko, er det utrolig viktig å velge et par som passer perfekt til dine behov og ønsker. De riktige skoene er nemlig avgjørende for føttene dine og helsen din. Uten de riktige skoene kan du nemlig risikere å få forskjellige skavanker og smerter.

Les mer her og se hvilke typer sko som vil passe nettopp deg og dine behov. Hos Skechers fokuserer vi nemlig på deg og hva vi kan gjøre for å gi føttene dine den mest optimale komforten i hverdagen.

Hvilke sko er best for føttene?

Hos Skechers er velvære og komfort en prioritet, og derfor er det fantastisk støtte i alle skoene våre. Likevel er det en forskjell mellom de ulike kolleksjonene våre og deres forskjellige teknologier – derfor er det ekstremt viktig at du velger de skoene som passer deg perfekt.

Er sko fra Skechers gode for knærne og ryggen?

Hvis du lider av problemer med knærne eller ryggen din, har du bruk for en høy støydemping og utmerket støtte. Derfor er skoene i kolleksjonen Max Cushioning et fantastisk valg for deg.

Max Cushioning har en fjærende innersåle som gir en utrolig god komfort, mens den behagelige støtdempende mellomsålen sørger for en optimal fasthet, som gir god støtte og stabilitet. Dette er nødvendig når du har smerter i både rygg og knær. Den fjærende effekten i innersålen og den faste støtten kan nemlig hjelpe både rygg- og kneproblemer.

Max Cushioning er den absolutt mest støtdempende skoen i kolleksjonen vår, og med det store utvalget av flotte sko til både herre og dame finner du garantert en modell som passer akkurat deg.

 

 

Hvilke sko er gode til hælspore?

Hælspore kan gi store smerter under eller på innersiden av hælen din, og er plagsomt når du skal ut å løpe eller gå. Årsaken til hælspore er at seneplaten under foten har blitt overbelastet og skadet.

Hælspore kan være utrolig vondt og holde deg tilbake fra gode opplevelser og morsomme aktiviteter. Derfor er det utrolig viktig å finne et par sko med økt støtdemping, god støtte og fordeling av belastning under foten. Dette kan nemlig lindre smertene ved hælspore.

Hvis du plages med hælspore, er kolleksjonen Max Cushioning Arch Fit helt fantastisk. Her får du nemlig en fantastisk støtte og høy komfort til føttene dine. Skoene i denne kolleksjonen er myke under hælen og fordeler trykket utover, slik at hælen blir avlastet og hælspore kan lindres.

Hælspore kan ikke kureres kun ved bruk av skoene, men de kan helt klart hjelpe deg med å redusere noen av smertene. Samtidig garanterer de god støtte, støtdemping og maksimal komfort. Se de mange smarte modellene vi har her.

Damer

Herrer

Hvilke sko er best for nedsunken forfot?

Nedsunket forfot er en degenerativ tilstand i forfoten, hvor bindevev og leddbånd mellom knokler og ledd i forfoten kollapser. De tre midterste tærne er senket ned, så det blir stor belastning under de tre midterste tærne når du går. En nedsunket forfot kan derfor gi store smerter ved støtte av foten. Og det er nettopp derfor du trenger både støttende og komfortabelt fottøy.

Det er dessverre ofte kvinner som sliter med nedsunken forfot fordi de bl.a. har gått for mye i høye hæler – men det kan selvfølgelig også skje med menn. Med en nedsunken forfot er det en god idé å velge et par sko med ekstra fotbuestøtte. Her er sko fra kolleksjonen Arch Fit helt perfekte.

Sko med Arch Fit fra Skechers er nemlig designet med fokus på komfortabel fotbuestøtte hele dagen lang. Sko med ekstra fotbuestøtte kan hjelpe deg med å gi føttene dine den riktige stillingen. Velg derfor sko med en Arch Fit-teknologi, så får du både god stabilitet, balanse og støtte.

Arch Fit-teknologien er en populær kolleksjon hos Skechers, og vi har et stort utvalg til både herrer og damer, i tillegg til sko til enhver anledning.

Finn dine Arch Fit-sko til dame her

Finn dine Arch Fit-sko til herre her

Sko for deg med leddgikt i føttene

Hvis du plages med leddgikt i føttene dine, er det viktig at du bruker et par sko som gir deg god plass, ultimat støtte og en fast bunn, slik at bevegelsene i de mindre leddene ved tærne reduseres.

Leddgikt i føttene kan være utrolig smertefullt, og det kan redusere bevegeligheten i føttene dine. Leddgikt kan ikke helbredes kun ved å bruke sko fra Skechers, men du kan gjøre deg selv en stor tjeneste ved å kjøpe sko som reduserer smertene og som gir deg god støtte.

Derfor er kolleksjonen vår, Uno, et utrolig godt svar på et par sko til deg med leddgikt i tærne eller føttene. Med sko fra Uno får du en synlig luftdempet mellomsåle, som faktisk gir deg ekstra støtdemping under hælen og som føles ut som små trampoliner under føttene. Dette sikrer deg en behagelig følelse for føttene dine og gir deg den støtten og komforten du trenger. Skoene fra Uno er faste i sålen og har en hælkappe som gir god stabilitet og bevegelighet.

Se det flotte utvalget av sko fra Uno-kolleksjonen med trendy design og fargerike mønstre til damer, samt flotte, moderne og smarte uttrykk til herrer.

 

 

Hva bør jeg huske på før jeg kjøper et par nye sko?

Når du bestemmer deg for at du trenger et nytt par sko, er det et par enkle steg som er viktige å følge. På den måten får du et par sko som du kan bruke i lang tid fremover, og som du uten tvil vil bli glad for at du kjøpte. Føttene dine er kroppens fundament – de skal være fleksible, sterke og velfungerende, så husk å velge riktig sko, og gi føttene dine den støtten de trenger.

  1. Prøv skoene på slutten av dagen

Føttene dine hever seg i løpet av en dag og vil være større på slutten av dagen. Derfor er det best å prøve på skoene helt til sist. Dermed kan du være sikker på at de vil passe på føttene dine i løpet av en hel dag.

  1. Velg et par sko som passer størrelsen din

For å unngå smerter og ubehag er det viktig at du velger den riktige størrelsen. Velg heller et par sko som er litt større. Aldri velg sko som strammer. Husk også at du skal få plass til tærne dine – både over og foran. På denne måten unngår du smerter og problemer som hallux valgus, som ofte forekommer av stramme sko.

  1. Lukk skoene dine ordentlig

Hvis skoene du velger er utstyrt med lisser eller borrelås, er det viktig at du sørger for å lukke igjen skoene dine på en ordentlig måte. De skal ikke stramme, men det er ekstremt viktig at de sitter godt rundt foten din.

  1. Husk passformen din

Sørg for å kjøpe sko som passer til passformen din. Hvis du har en bred fot bør du velge Relaxed Fit eller Wide Fit, hvor det er ekstra god plass inni skoen. Se guiden vår til hvordan du finner den beste passformen til akkurat dine føtter: Classic, Relaxed eller Wide Fit.

  1. Gå inn skoene

Ta noen skritt i skoene før du bestemmer deg om du skal beholde de – for her kan du raskt kjenne etter om skoene er trange eller behagelige, og om sålen passer. Det er viktig at du får en behagelig og komfortabel følelse når du går rundt i de nye skoene dine.