Finn den perfekte passformen til føttende dine med Skechers

Finn den perfekte passformen til føttende dine med Skechers
  • Innholdsfortegnelse

Hos Skechers er vi bevisste om at hver enkel fot er unik, og vi streber etter å sikre at det finnes en sko som passer til deg.

Når det kommer til valg av sko, er passformen avgjørende for både komfort og stil. Uansett om vi går, står eller er aktive spiller passformen en avgjørende rolle for vår komfort, sunnhet og prestasjon. Vi prioriterer derfor å skape sko som tilpasser seg dine føtters individuelle behov og sikrer optimal komfort, slik at du kan utføre aktivitetene dine enkelt og med glede.

Skechers tilbyr flere forskjellie passformer som passer til forskjellige behov og fottyper: Classic Fit, Relaxed Fit og Wide Fit.

Hvor stramt skal en sko sitte?

Hvor mye plass skal det være i en sko?

Mengden av plass det burde være i en sko kan variere basert på individuelle preferanser, fottyper og formålet med skoene. En sko med riktig passform skal nemlig gi plass til at tærne kan bevege seg fritt og at man unngår belastning og trykk på bestemte områder.

Utforsk vårt store utvalg av sko i Classic Fit, Relaxed Fit og Wide Fit og finn den perfekte passformen som passer til dine føtter og din stil. Våre sko er designet med fokus på både komfort og stil, slik at du kan gå rund med glade og fornøyde føtter hele dagen lang. Besøk også en av våre butikker hvor vårt hyggelige personale alltid er klare til å veilede deg og hjelpe deg med å finne det helt riktige par sko med riktig passform.

Vår tradisjonelle passform

En av de viktigste grunnene til å ha sko med god passform er komfort. Når skoene sitter som de skal, unngår vi det smertefulle trykket og friksjonspunktene som kan oppstå ved bruk av feil størrelse eller for trange sko. En behagelig passform gjør at vi kan gå og bevege oss fritt uten ubehag eller begrensninger.

Hvis du har vanlig bredde på føttene dine, så er Classic Fit den perfekte passform til deg. Sko med Classic Fit passform er den tradisjonelle og mest populære passformen som er designet til å gi komfort hele dagen lang. Classic Fit modellene har en normal bredde og er våre mest populære sko som passer til de fleste fasonger. Uansett om du har bruk for sko til formelle eller uformelle anledninger vil du finne et bredt utvalg av Classic Fit-sko som passer til din stil og aktiviteter.

 

Hvilke sko er bra mot knyster?

Våre Skechers sko er generelt designet til å være romslige, og alle våre tre passformtyper – Classic, Relaxed og Wide Fit – tilbyr god plass.

Men det kan være at du ofte opplever irritasjoner eller at dine sko strammer også har du kanskje bruk for en bredere passform. Det kan også være at du har spesifikke fotproblemer som knyster eller andre forhold som krever ekstra plass og komfort til dine føtter.

Hvis du trenger ekstra plass til tærne og forfoten er Relaxed Fit-passformen
riktig valg. Disse skoene er designet med en bredere konstruksjon både i høyden og bredden som gir mer rom ved tær og forfot. Samtidig er bredden på hælen den samme som i Classic Fit-modellene som sikrer at hælen holdes på plass og ikke glir. Relaxed Fit-modellene er perfekte til å gjøre hverdagen din mer behagelig uten å gå på kompromiss med stil og mote.

 

Hvilke sko er best til brede føtter? 

Vi er oppmerksomme på hvor viktig det er å finne riktige sko, som passer til dine individuelle behov. Derfor tilbyd vi et stort utvalg av sko med ulike funksjoner og teknologier, som kan hjelpe med å lindre og forebygge ubehag.

Har du bruk for ekstra plass ved både forfot og hæl? Da er våre Wide Fit det perfekte valget. Disse skoene har en bredere passform rundt forfoten og hælen sammenlignet med våre Classic Fit modeller. Med Wide Fit får du den ekstra plassen føttene dine trenger, uten å skulle presse de ned i stramme sko. Wide Fit-passformen er fantastisk til å lindre ubehag og gi deg den beste passformen hvis du har bredere føtter og ofte har hevede ankler.

 

Hvordan vet jeg om jeg har en bred fot?

Hvis du besøker våre Skechers konseptbutikker er de som jobber der klare til å måle bredden på foten din slik at du kan få ett inntrykk angående hvilken passform som passer til din fot. Ut fra de målene de bruker i butikkene, anbefaler vi at hvis du normalt bruker størrelse 38 i damesko og måler 8,5 centimeter på den bredeste delen av foten vil en Relaxed Fit sko være passende til deg.

Hvis foten din måler mer enn 9 centimeter i bredden vil vår Wide Fit passform nok være det beste valget for deg, mens Classic Fit vil være mer egnet hvis du måler 8 cm eller mindre.

Bruker du størrelse 43 i herresko vil en Classic Fit være egnet til deg som måler maks 9 cm på den bredeste delen av foten. Har du derimot en bred fot og måler 10,5 cm vil våre Wide Fit passe deg bedre og en Relaxed Fit er bedre hvis du måler mellom 9-10 cm.

Det er likevel viktig å huske at individuelle faktorer, behov og fotproblemer også kan spille en rolle så det er alltid best å prøve skoene og merke etter hva som føles best for deg.

Hvordan vet jeg om jeg har en bred fot?


Hvor stramt skal en sko sitte?

Uansett hvilken passform du velger er det viktig å finne riktig størrelse. Hos Skechers anbefaler vi å se på størrelsesguiden vår før du kjøper nye sko. Vår størrelsesguide sikrer at du får riktig størrelse, som passer til føttene dine og gir riktig komfort.

Vi ønsker at du skal føle deg bekvem og selvsikker i skoene dine, uansett om du er på jobb, fest eller bare til hverdags. Skoene våre kommer i et bredt utvalg av farger, designs og materialer så du kan finne det perfekte paret som passer til din personlige stil. Se de ulike styles med Classic -, Relaxed - og Wide Fit.

Få ultimat komfort hele dagen

Husk også å lytte til føttene dine. Hvis du opplever ubehag eller smerte når du bruker skoene, kan det være en indikasjon på at de ikke passer ordentlig eller ikke gir tilstrekkelig støtte. I så fall kan det være en god idé å finne ut av om det er behov for ytterligere tilpasninger eller støtte i skoene dine.

Utforsk våre ulike passformer, prøv skoene på og finn det paret som passer best til føttene dine og din stil. Husk at når det kommer til fottøy er komfort helt avgjørende for å kunne nyte aktivitetene dine uten ubehag. Velg de riktige skoene og la føttene dine nyte godt av den ultimative komforten hele dagen lang.

Relaterte artikler