Er Skechers sko vanntette?

Er Skechers sko vanntette?
  • Innholdsfortegnelse

Været i Norge er ofte kjennetegnet med vind, kalde temperaturer og ikke minst mye regn. Derfor er det viktig å ha et par vanntette sko eller støvler i garderoben som kan sikre deg varme og tørre føtter gjennom hele dagen.

Hos Skechers kan du få mange fine vanntette sko og støvler til både kvinner, menn og barn.

Måten du kan gjenkjenne våre vanntette modeller på er at det står ‘Waterproof’ i enten tittelen eller beskrivelsen.

Skechers Waterproof – et vanntett design

Waterproof-teknologien sørger for at skoene er vanntette. Vanntettheten kan blant annet sikres gjennom en vanntett membran som er innebygd i foten mellom overdelen og fôringen, i tillegg til ytter- og innersålen.

Membranen forhindrer at det kommer inn vann utenfra, men den er samtidig også pustende, slik at svettepartikler ledes vekk fra foten.

Skechers Waterproof er tilgjengelig i mange modeller, farger og design. Dersom du mangler vanntette løpesko, gåsko, støvler eller tursko – så har vi dem til både herrer, damer og barn.

Praktiske, smarte og vanntette støvler til damer

Hos Skechers har vi mange forskjellige sko og støvler som er vanntette, smarte og komfortable. Vi har et stort utvalg av både løpesko, vinterstøvler, tursko og mye annet.

 


Er du lei av våte føtter på løpeturen?

Vi har fine, støttende og praktiske løpesko til både damer og herrer. Og enda bedre har vi også et utvalg av moderne løpesko som er vanntette.

Det finnes også massevis av farger, funksjoner og gode Skechers-teknologier i alle våre Skechers Waterproof til herrer. Her kan du nemlig både få treningssko, løpesko, støvler, golfsko og mye mer.

 

Morsomme, smarte og vanntette sko til barn

Hos Skechers kan du få et stort utvalg av fine vanntette sko til barn, både store og små. Vi har et bredt utvalg av søte og praktiske sko til barn som samtidig holder de små føttene varme og tørre.

 Hva er forskjellen på vannavvisende og vanntett?

Her hos Skechers har vi også to andre funksjoner, nemlig Water Resistant og Water Repellent. Dette er våre vannavvisende funksjoner som også er praktiske og gode til det norske været. Det betyr at fottøy merket med enten Water Resistant eller Water Repellent ikke er vanntette, men i stedet vannavvisende.

Forskjellen på vanntett og vannavvisende design er at vanntette sko kan utsettes for direkte vann og fortsatt garantere at du ikke får våte og kalde føtter. Det vannavvisende designet vil isteden danne perler som triller av skoene – mens vannet vil trenge gjennom materialet hvis fottøyet blir utsatt for regn over lengre tid.

Se vårt flotte utvalg av smarte, praktiske og vannavvisende sko til både herrer, damer og barn.

Våre sko med Water Resistant er motstandsdyktige

Water Resistant-teknologien sikrer en utrolig høy beskyttelse mot vann, men disse modellene er ikke vanntette – men det er ikke langt fra! Skoens materiale i overdelen er impregnert og alle sømmer er forseglet, som gjør dem motstandsdyktige overfor vann, og dermed også vannavvisende.

Water Repellent er med 3M Scotchgard beskyttelse

Water Repellent-teknologien sikrer at skoens overdel er både smuss- og vannavvisende overfor regn og sprut. Dette sikres gjennom en impregnering av overdelsmaterialet med 3M Scotchgard beskyttelse.

For å sikre holdbarheten og beskyttelsen anbefales det å impregnere skoene løpende, så den vannavvisende funksjonen holder. Dette kan selvfølgelig gjøres med vår Skechers Water Proofer, som er både praktisk og enkel å bruke.

Hvordan får jeg vannavvisende sko?

Finner du ikke et par sko med teknologien Waterproof, Water Resistant eller Water Repellent som er noe for deg, kan du alltid finne et par uten denne teknologien og bruke vår Water Proofer impregnering.

Skechers Water Proofer er laget for å gjøre fottøyet ditt vannavvisende. Produktet sprayes på skoene dine og skaper dermed en pustende barriere mot vann, væsker og flekker, som dermed forblir på overflaten og enkelt kan tørkes av skoen igjen.

Hvordan testes Skechers Waterproof, Water Repellent og Water Resistant?

Våre tre forskjellige vanntette og vannavvisende funksjoner har vært gjennom mange tester som de skal bestå, så vi er sikre på å levere best mulig sko til deg.

Waterproof er testet og bestått ved bruk av SATRA TM77 testmetode med 15 000 bøyninger i vann – og dermed forhindrer Waterproof-teknologien vanninntrenging utenfra.

Water Repellent består også SATRA TM testmetode med 10 000 bøyninger i vann, og gir derfor høy beskyttelse mot vann.

Water Resistant er testet med 3M Doplet, Water Spray og Water Pour. Dette betyr at vann har blitt sprøytet, helt og plassert på skoen for å teste den vannavvisende teknologien.

Hvilken impregnering er best?

Når du skal impregnere skoene dine, er det viktig at du bruker en impregnering som kan brukes til det materialet skoene dine er laget av. Her hos Skechers har vi våre Water Proofer som kan brukes på både stoff- og skinnvarer, og som kommer i en praktisk og enkelt sprayflaske.

Les vår impregneringsguide og bli inspirert til å holde skoene og støvlene dine slitesterke, flotte og praktiske lengst mulig.

 

Hvordan kan membranen være vanntett når svette kan komme ut, men vann ikke komme inn?

Dette er mulig fordi svettepartikler er mikroskopiske molekyler som kan trenge gjennom membranen, mens vannmolekyler er for store til å trenge gjennom membranen. På denne måten får du derfor en pustende sko som er vanntett.