Den rette passformen

Classic Fit

Classic Fit er for deg med normal bredde på føttene – det er vår helt tradisjonelle passform. Med Classic Fit får du vår mest populære passform, som sørger for god komfort hele dagen.

Hvis føttene dine er normale i bredden, men fortsatt trenger godt velvære og komfort, er Classic Fit den riktige passformen for deg.

 

Relaxed Fit

Passformen Relaxed Fit fokuserer på at tærne dine skal være frie og ha luft. Derfor har våre Relaxed Fit-sko en bredere konstruksjon både i høyden og bredden, noe som gir mer romslighet både ved tærne og forfoten.

Relaxed fit har samme størrelse som Classic Fit rundt hælen, slik at hælen din holdes på plass, samtidig som at det er ekstra plass til tærne dine uten at skoene føles trange og ubehagelige i løpet av dagen.

 

Wide Fit

Har du bruk for ekstra plass til føttene dine? Da er passformen Wide Fit perfekt – Den er nemlig laget for deg med en bredere fot.

Skoene med Wide Fit har både en bredere passform rundt forfoten og hælen sammenlignet med Classic Fit. Dermed er du garantert mer plass rundt hele foten dersom du velger Wide Fit.

Med Wide Fit slipper du å presse føttene dine ned i trange sko – i stedet sørger du for at føttene dine får den plassen og komforten de fortjener.