Våre innleggssåler

Våre innleggssåler
  • Innholdsfortegnelse

Er du forvirret av de ulike navnene som dukker opp når du leter etter nye sko? Les her og lær mer om hvilken innleggssåle som er perfekt for deg og dine føtter.

En innleggssåle er utrolig viktig da den gir en dynamisk støtte til foten din. I Skechers-sko legges det stor vekt på innleggsåler, og deres egenskaper – fordi det er sikret en god støtte, støtdemping og sublim komfort i alle Skechers sine innleggssåler. 

Er du i tvil om hvilken innleggssåle som passer for deg kan du få gode råd og informasjon om de ulike innleggsålene her – det vil garantert hjelpe deg i jakten på et par nye sko.

MEMORY FOAM

Memory foam innleggssåle er laget av et skummateriale som tilpasser seg fotens form. Med den myke polstringen i sålen er du garantert høy komfort hele dagen med Memory Foam innleggssåle. Memory Foam innleggssåle er perfekt for de som ønsker en tykk og formende innleggssåle som gir deg en myk følelse når du går inn i skoen. Denne innersålen lindrer såre føtter og sørger for svært høy komfort på grunn av det deilige skummaterialet.

Hvis dette høres ut som en innersåle du kan bruke, så kan du se det flotte utvalget vårt til damer og herre her.

AIR-COOLED MEMORY FOAM

Her får du den myke og tykke Memory Foam, men denne gangen med flere egenskaper. Det er en lettvekts-innleggssåle som former seg etter føttene dine og sikrer en individuell passform som gir maksimal komfort ved hvert skritt du tar. Air-Cooled Memory Foam innleggssålen er en varmere såle, men har luftehull som hele tiden sørger for et godt inneklima for føttene. Er du på farten og trenger en fantastisk komfort og en behagelig og myk følelse for føttene har du funnet den perfekte matchen her.

Se utvalget vårt av sko med Air-Cooled Memory Foam til herre eller dame.

 

 

ARCH FIT

Arch Fit innleggssålen ble utviklet i samarbeid med fotterapeuter basert på 20 års data og 120 000 fotskanninger. Med denne innleggssålen fordeles vekten over et større område og reduserer dermed belastningen og støt i rygg, hæl og hofte. Arch Fit innleggssåle er laget med fokus på buestøtte og med sitt spesielle design sikrer du maksimal komfort og buestøtte. Har du problemer med smerter i føttene eller at buen synker? Denne innleggssålen kan da være en god løsning fordi du får ekstra støtte og høy komfort.

Hvis Arch Fit sålen høres ut som en såle for deg så bør du se gjennom det store utvalget vårt til både herre og dame.

 

 

AIR-COOLED GOGA MAT

Hvis du elsker å løpe eller å gå lange turer er vår Air-Cooled Goga Mat innleggssåle perfekt for deg. Denne lettvekts og spenstige innleggssålen er perfekt for deg som gjør mye fysisk aktivitet, da du får høy støtdemping og maksimal komfort med hvert steg. Goga Mat innersålen kan sammenlignes med en yogamatte som fortsetter å opprettholde elastisiteten. Denne type innleggssåle finner du ofte i våre performance modeller som eksempelvis GO WALK eller GO RUN

Se utvalget vårt av Performance-sko til dame og herre.

 

 

ORTHOLITE

Ortholote er en innleggssåle som er laget med et lett skumlag som sørger for ekstra demping og sikrer langvarig støtdemping. Med denne innleggssålen er du garantert et sunt inneklima i skoen, da fukt og varme ledes bort.

Ortholite er en perfekt match for deg som trenger en innleggssåle som gir sublim komfort og lang holdbarhet. Ortholite kombineres ofte med Goga Mat innleggssåle, slik at du får en kombinasjon av to fantastiske innleggssåler i en.

Se de forskjellige modellene våre til både herre og dame.