Slip-ins-teknologien

Slip-ins-teknologien
  • Innholdsfortegnelse

Hos Skechers er komfort utrolig viktig, da vi med våre mange teknologier har skapt en sko som passer til forskjellige behov og krav. Men selv om Skechers fokuserer på høy komfort, går ingen av de mange ulike skoene på kompromiss med utseende eller design.

Du kan få både flotte, moderne og stilige sko kombinert med de mange fantastiske Skechers-teknologiene – og du er garantert både god komfort og et smart design.

Skechers er derfor også klar til å introdusere Slip-ins-teknologien, som er en praktisk, behagelig og støttende teknologi. Det er også Skechers sitt håndfrie design.

Se våre Slip-ins til damer, herrer og barn. Vi har et stort utvalgt av flotte, praktiske og smarte Slip-ins.

 

 

Mangler du et par nye sko til samlingen din?

I dag lever mange en aktiv livsstil, og har det ofte travelt både på vei inn og ut av døren. Derfor har Skechers laget Slip-ins. Det er en teknologi som dekker behovet for en effektiv, smart og rask løsning – sko som er så praktisk som de overhodet kan bli.

Skechers Slip-ins-teknologien blir kombinert med de mange andre populære teknologiene våre som Max Cushioning, Arch Fit, GO WALK m.m. Du kan derfor forvente god komfort, stilig design og kreative teknologier samlet i én sko.

Hva er forskjellen på Slip-ons og Slip-ins?

Hos Skechers har vi både Slip-ons og Slip-ins, og det kan derfor være vanskelig å vite hva som er forskjellen på de to designene.

Med Slip-Ins kan du enkelt og behagelig ta på skoene uten å bruke hendene. Dette kan man gjøre på grunn av den faste hælkappen som Slip-ins-designet har. Det er et perfekt design til deg som har hendene fulle eller har problemer med å bøye deg – her får du et par sko som er enkle å ta på.

I motsetning til Slip-ins har ikke Slip-ons den samme faste hælen, og man må ofte bruke en hånd eller en skoskje til å ta på skoene, slik at hælen ikke bøyes. Slip-ons sko er utrolig behagelig og gir en god komfort i løpet av dagen – en populær sko som også er enkel å bruke.

Den ultimate kombinasjonen

Med Slip-ins-teknologien får du et unikt design med en Comfort Pillar-teknologi som er støtdempende og gir en støttende og behagelig opplevelse i hvert steg. Comfort Pillar-teknologien som er lagt i sålen reagerer på alle stegene du tar, og derfor er en kombinasjon av Slip-ins og Comfort Pillar-teknologiene en perfekt match til en komfortabel og praktisk sko.

 Et håndfritt design som gjør det enkelt

Med Slip-ins-teknologien får du et fast hældesign og en polstring som former seg etter hælen og akillessenes naturlige kurve. Du er derfor garantert sublim støtte, stabilitet og komfort. Skoen er designet slik at den sitter tett rundt foten, noe som gjør dem fantastiske å trå i og bruke til mange hverdagslige gjøremål.

For å gjøre skoen så praktisk som overhodet mulig, er det også mulig å vaske skoene i vaskemaskinen når de trenger en rengjøring. Legg dine smarte Slip-ins i en vaskepose og vask dem i maskinen på maks. 30 grader.

Med dette håndfrie designet håper vi ­å gjøre det så enkelt og behagelig for deg som mulig – også selv om du i har hendene fulle.

Gled deg til å prøve Slip-ins-teknologien – Vi er ganske sikre på at du vil like det!

Slip-ins