Our Planet Matters – Et samarbeid med et formål

Our Planet Matters – Et samarbeid med et formål
  • Innholdsfortegnelse

«Our Planet Matters» er en enkel men kraftfull erklæring som understreker viktigheten av å tenke på planeten vår. Med klimaforandringer, forurensing og andre miljømessige utfordringer er det avgjørende at vi anerkjenner den påvirkning våre handlinger har på planeten, og gjør noe for å minimere vår negative innvirkning.

Med Our Planet Matters tar vi fatt på problemet og prøver å redusere vår miljøpåvirkning med bærekraftige produkter til menn, kvinner og barn. For å gjøre det har vi, sammen med The Nature Conservancy, laget vår Our Planet Matters-kolleksjon, som er bærekraftige sko til hele familien.

Bærekraftige sko til hele familien

Skechers sin Our Planet Matters-kolleksjon, som inneholder herre-, dame- og barneprodukter, bruker resirkulerte materialer i designet for å bidra med å redusere miljøpåvirkningen. Vi samarbeider med The Nature Conservancy i et flerårig engasjement, hvor vi bidrar med minst 800 000 amerikanske dollar for å hjelpe miljøorganisasjonen med å oppnå sin misjon om å beskytte verdens land og farvann.

Kort fortalt betyr det at du er med på å tenke på miljøet når du kjøper et par sko fra Skechers sin Our Planet Matters-kolleksjon. Du får altså sko fra Skechers som er komfortable og gode til føttene dine, mens du samtidig er med på å redusere miljøavtrykket ditt og være mer klimavennlig.

 

Vi kan gjøre en forskjell

Det er mange måter vi kan hjelpe med å beskytte planeten vår. Vi kan redusere bruken vår av engangsplast, gjenbruke og kompostere avfallet vårt, spare vann og energi, støtte bærekraftige landbruk- og fiskepraksiser og redusere CO2-utslippet vårt ved å bruke offentlig transport, sykle eller gå istedenfor å kjøre bil. I tillegg kan vi støtte virksomheter som prioriterer bærekraft.

Små endringer kan gjøre en stor forskjell ved å redusere vår innvirkning på planeten, og når vi jobber sammen kan vi skape en sunnere og mer bærekraftig verden. Det er vårt ansvar å sikre at vi bruker ressurser på en bærekraftig og ansvarlig måte, slik at kommende generasjoner også kan nyte godt av dem.

«Som et globalt livsstilsmerke har vi en fantastisk mulighet til å oppmuntre forbrukere i alle aldre til å bli mer miljøbevisste i deres daglige liv.» – Michael Greenberg (Formann for Skechers)


Reduser miljøavtrykket ditt med Skechers: Our Planet Matters

Her hos Skechers jobber vi med å skape innovative løsninger som minimerer negative påvirkninger på miljøet. Våre sko fra Our Planet Matters er laget av resirkulerte og bærekraftige materialer som er et viktig steg i retningen av å redusere miljøpåvirkningen og bevare planeten vår.

Kolleksjonen Our Planet Matters inneholder resirkulert bomull, polyester, gummi, EVA og TPU, i tillegg til slitesterke design og vaskbare teknologier som forlenger produktets levetid. Vi bruker bærekraftige materialer i hver modell fra kolleksjonen, så du vet hvordan de er designet for å være miljøbevisst. Se vårt smarte design fra Our Planet Matters-kolleksjonen og vær med på å redusere miljøavtrykket og miljøpåvirkningen din.

Bra for føttene dine. Bra for verden.

En av fordelene ved å bruke resirkulerte og bærekraftige materialer er at det kan redusere mengden avfall og forurensing. Ved å bruke resirkulerte materialer minsker man behovet for å utvinne nye materialer som kan føre til mindre avfall og mindre forurensing av luft og vann. I tillegg kan bærekraftige materialer være mer holdbare og slitesterke, noe som kan øke levetiden på skoene.

Ved å velge sko laget av resirkulerte og bærekraftige materialer gjør man en liten, men viktig handling, som kan hjelpe med å redusere miljøpåvirkningen og bevare planeten vår. Som kunde av Skechers kan du, med Our Planet Matters, bidra ved å velge bærekraftige produkter og ta vare på skoene dine så de holder lenger.

Få fantastisk komfort i smart design

Som alle andre sko fra Skechers har modellene i Our Planet Matters også maksimal komfort. Du kan blant annet finne våre populære Max Cushioning-modeller, så du kan gå rundt i dine støtdempende sneakers med god samvittighet.

Mangler du smarte sko til en festlig anledning kan du i vår Our Planet Matters-kolleksjon finne de flotte ballerinaskoene Cleo, hvor det strikkede stoffet er laget av 75% resirkulert polyester. Her får du en pustende, holdbar og utrolig fin ballerinasko som passer perfekt til en søt sommerkjole eller et par stilige jeans.

Du finner også BOBS-modeller i vår Our Planet Matters-kolleksjon. Dette er altså to fantastiske kolleksjoner samlet i en – enda bedre for verden. Med BOBS-kolleksjonen gjør du nemlig en forskjell for barn i nød, samtidig med at du støtter dyrenes velferd. For hvert par solgte BOBS-sko, doneres et par Skechers-sko til et kriseramt barn og en del av salget går til utvikling av vaksiner til hjemløse hunder og katter.

Se vårt flotte utvalg av BOBS-modeller til damer og herrer.

 

 

Mangler barna dine også et par nye sko? Da har vi GO RUN-modeller i vår Our Planet Matters-kolleksjon til barna dine – så kan barna leke trygt i slitesterke og bærekraftige sko.

Sko laget med 100% veganske materialer

I Our Planet Matters-kolleksjonen går vi ikke på kompromiss med hverken design eller komfort. Du får fortsatt den fantastiske Skechers-komforten, i tillegg til smarte, moderne og unike design. Du kan finne sko til enhver anledning til både damer og barn. Sortimentet vårt utvides konstant, så hold øye med nye tilskudd til hele familien under våre nyheter til damerherrer og barn.

Skechers utvikler konstant nye teknologier, og prøver å være innovative på mange områder. Du kan også få mange av våre modeller i andre kolleksjoner som er laget med 100% veganske materialer – helt ned til limet. Se vårt flotte utvalg og utforsk de mange bærekraftige skoene til damer, herrer og barn, laget med 100% veganske materialer.

 

Vi gleder oss til å forbedre og redusere miljøavtrykket sammen med deg. Our Planet Matters. Bra for føttene dine. Bra for verden.