En inspirerende historie om Selma og hennes Skechers Blinkesko

En inspirerende historie om Selma og hennes Skechers Blinkesko
  • Innholdsfortegnelse

Hvert produkt Skechers designer er laget med en tanke og en historie bak, som skal gi komfort og kvalitet til folk. Noen historier er imidlertid ekstra spesielle og overgår våre forventninger. Derfor ønsker vi å dele en fantastisk historie om en liten, eventyrlysten og livlig jente ved navn Selma og hennes møte med våre Skechers Blinkesko.

Magien med Skechers Blinkesko

Selma ble født i 2020 og ble kort tid etter fødselen diagnostisert med Downs syndrom. Mange barn med Downs syndrom møter utfordringer, spesielt når det gjelder mobilitet. Da det var tid for Selma å lære å gå, fikk hun en rullator for støtte. Men hun var nølende til å bruke den og følte seg ikke helt trygg med den.

En dag, da Selma var omtrent 2,5 år gammel, besøkte hun en Skechers-butikk med sine foreldre. Hun begynte nysgjerrig å krype rundt for å undersøke de forskjellige skoene i butikken og la merke til et par sorte sko med lilla og rosa hjerter - nemlig Skechers Blinkesko.

Hun ble helt fascinert av det blinkende lyset og begynte straks å banke skoene mot gulvet i begeistring for å få dem til å blinke. Foreldrene hennes la merke til hennes glede over de blinkende skoene og bestemte seg for å kjøpe et par til henne.

Da Skechers Blinkesko ble Selmas trofaste følgesvenn

Da Selma kom hjem med sine nye Skechers Blinkesko, var hun utrolig begeistret. Ivrig etter å ha dem på, og med skoene godt festet, begynte hun å trampe rundt, tiltrukket av de blinkende lysene. Dette ble starten på hennes reise for å lære å gå. De blinkende lysene fra skoene hennes ble en motivasjon som fikk henne til å ta flere skritt med sin rullator.

”Blinket ble både en belønning og motivasjon”, forteller Emelie, Selmas mor.

Motivasjon gjennom blink: Skrittene som fulgte

Bare noen måneder før Selma fylte 3 år, begynte hun å gå uten hjelp. Hennes reise har vært preget av mot, utholdenhet og styrke. For Selma var Skechers Blinkesko mer enn bare et par sko - de representerte muligheter, glede og seier.

”De blinkende skoene motiverte Selma til å gå, fordi hun innså at for hvert skritt hun tok, ville skoene blinke. Dette fikk Selma til å ta flere og flere skritt med rullatoren sin, og senere uten den”, sier Selmas mor.

Selmas første par med Skechers Blinkesko var definitivt ikke hennes siste. Hun går fortsatt rundt i Skechers Blinkesko, og det blinkende lyset motiverer henne hver eneste dag. Med lyse sko er det nemlig lek og moro ved hvert skritt hun tar.

Blinkesko

Lys og glede på barnas føtter

Til slutt handler det om å skape lykkelige øyeblikk og minner for barna. Skechers Blinkesko er en enkel måte å legge til litt ekstra moro i trinnene deres, og gjøre hverdagen til et festlig eventyr. La barna dine utforske verden med lys og glede på føttene, og se dem skinne med hvert skritt de tar. Det er tross alt den beste måten å oppleve verden på - med lys, farger og masse lek!

Denne historien viser viktigheten av design og hvordan en enkel funksjon som blinkende lys kan ha en positiv innvirkning. Vi er glade og takknemlige for at våre sko kunne spille en så meningsfull rolle i Selmas reise.

De lyse og inspirerende skoene

Skechers har laget et bredt utvalg av morsomme og kule Skechers Blinkesko i forskjellige farger, mønstre og design som passer for enhver smak. Uansett om ditt barn elsker figurer, hjerter, stjerner eller glitter, er det noe for alle. 

Utover den morsomme aspekten av lysene i skoene, er komfort viktigst for Skechers. Alle Blinkesko er designet for å være lette og fleksible, slik at barna enkelt kan leke og bevege seg fritt. De er utstyrt med elastiske snøringer og justerbare borrelåslukninger som gjør det enkelt å ta skoene på og av selv. I tillegg kommer Blinkeskoene også med den velkjente Skechers-teknologien som sikrer støtte og komfort til barnas føtter, med myke innleggssåler for god støtabsorpsjon og fleksible gummisåler. Skechers Blinkesko er den perfekte kombinasjonen av støtte og moro.